Välinetestailua

Tähän mennessä olen pärjäillyt muovisella istutuslapiolla, lapiolla ja kastelukannulla. Avoimien puutarhojen teemapäivän myötä sain testiin Fiskarsin työvälinesetin. Tarkoitus oli esitellä sitä teemapäivänä, mutta paketti saapui vasta teemapäivän jälkeen.

Harvennuskuokka

Minulla on hyötytarha korkeissa kasvatuslaatikoissa ja kaikki kasvit ovat sikin sokin, joten tälle ei ole ollut vielä paljon käyttöä. Hiukan kuitenkin kokeilin yhden tyhjän kasvatuslaatikon möyhennyksessä, johon laitoin palmukaaleja kasvamaan. Ehkä käytän tätä jatkossa kaalien alustan karsimiseen. Kevyt ja mukavan tuntuinen.

Premium istutuslapio

Tämä on todella hyvä. Aikaisempi istutuslapioni oli liian kapea ja muovinen. Rosterinen terä uppoaa maahan paljon paremmin ja kahvasta saa mukavan otteen. Jämäkän ja kestävän oloinen.

Kivetysten puhdistusrauta

Meillä on kivetyksiä vain vähän ja niiden väliin olen ihan tarkoituksella kylvänyt nurmikon siemeniä. Jäänyt kokeilematta.

Pikkuharava

Jätän lehdet maatumaan kukkapenkkeihin, mutta tämä voisi olla sopiva taloa ympäröivän kivivyöhykkeen putsaamiseen. Kokeillaan syksymmällä.

Rikkaruohonpoistaja

Jos voikukasta haluaa pysyvästi eroon, tämä on väline siihen. Tiiviillä mursketiellä kitkentä voi olla hankalaa ja välineen käyttö tuntui aluksi hankalalta. Työtä hidastaa juuren nyppääminen irti pihdeistä.

Luonnonmukainen puutarhuri ei paljon välineitä tarvitse, mutta ne vähät saisivat mieluusti olla kestäviä ja näppäriä käyttää. Tällä hetkellä työkalupakistani puuttuu vielä isot oksasakset. Mies kokeili edellisiä raudan katkaisuun……….

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s